Saya, SPR & pilihan raya - Wan Ahmad Wan Omar (Grup Buku Karangkraf Sdn Bhd, 2014)
Buku ini merupakan pendedahan awal kepada masyarakat terhadap dunia politik pilihan raya. Sangat sesuai dibaca oleh golongan muda kerana ia menceritakan ragam politik dan kerenah masyarakat terhadap pilihan raya, peranan SPR sebagai badan pengurusan pilihan raya serta proses dan perjalanan pilihan raya itu sendiri.