Penggunaan risalah data keselamatan - Nik Norulaini Nik Ab. Rahman (Penerbit Universiti Sains Malaysia bagi pihak Pusat Pengajian Teknologi Industri, 2008)
Buku ini diterbitkan berdasarkan penggunaan bahan kimia yang semakin meningkat dalam kalangan industri, syarikat swasta, institusi pengajian tinggi dan sekolah.