Masa depan, masa kita! rakyat yang perlu didengar - Nurul Izzah Anwar (Grup Buku Karangkraf Sdn Bhd, 2014)
Garapan idea yang diselang-selikan dengan kritikan pedas terhadap isu kenegaraan oleh penulis merupakan antara elemen menarik untuk dibaca. Melihat dunia dari kaca mata dan komposisi yang berbeza mampu membuka mata semua pihak terhadap pengabaian sesuatu yang dirasakan remeh namun mungkin tinggi nilainya bagi pihak yang lain.