Pengurusan pusaka Islam, wasiat dan hibah di Malaysia isu dan aplikasi - Nasri Naiimi (Penerbit Universiti Utara Malaysia, 2016)
Dalam buku ini, dilanjutkan lagi perbincangan mengenai pengurusan pusaka Islam di Malaysia, tetapi penekanan lebih ditumpukan kepada isu dan pengaplikasian dalam hal untuk menguruskan harta pusaka ini khususnya di Malaysia.