Metodologi penyelidikan panduan menulis tesis - Fuad Mohamed Berawi (Penerbit UUM, 2017)
Buku ini secara keseluruhan memperincikan dan menghuraikan kaedah untuk menjalankan penyelidikan yang dapat dijadikan panduan, rujukan dan senarai semak kepada pelajar yang hendak menyiapkan tesis dan penyelidikan yang baru menjinakkan diri dengan dunia penulisan.