Kecemerlangan perpustakaan universiti di Malaysia (Penerbit UTM, 2017)
Buku ini membincangkan mengenai penggunaan piawaian BS ISO 11620:2008 sebagai asas kepada penilaian yang seragam terhadap Petunjuk Prestasi Utama (KPI) yang dipraktikkan di 25 buah perpustakaan universiti di Malaysia seperti yang dicadangkan oleh Kumpulan SIG KPI di bawah PERPUN.