Mengurus sisa pepejal di rumah - Sharifah Norkhadijah Syed Ismail (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2014)
[Buku ini] merupakan buku panduan umum serba ringkas untuk memberi informasi kepada masyarakat umum berkenaan dengan pengurusan sisa pepejal di rumah.