Kreativiti dalam pengajaran dan pembelajaran - Saemah Rahman; Zamri Mahamood 1967- (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2017)
Dua konsep utama yang diberi fokus dalam buku ini ialah konsep pengajaran untuk kreativiti dan konsep pengajaran kreatif.