Deruan adrenalin basikal bukit - Laval, Anne-Marie (Siri sukan lasak ITBM, 2014)
Bersedia untuk beraksi saat Deruan Adrenalin membawa anda ke seluruh dunia sukan ekstrem yang paling menyeronokkan. Siri ini memperkenalkan jaguh setiap sukan dan menunjukkan kepada anda apa yang diperlukan untuk bersaing pada peringkat tertinggi. Jom, redah jalan tanah! ketahuilah bagaimana basikal bukit boleh melakukan apa sahaja di atas dua roda. Ketahui kelengkapan, pakaian dan tempat berbaik untuk dituju. Dapatkan tip tentang kemahiran yang diperlukan sama ada untuk mengimbang, melompat atau berlumba