Machiavelli pengenalan ringkas - Skinner, Quentin (Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2015)
Skinner berjaya dengan amat cemerlang dalam pentafsirannya ini. Dengan jelas, ringkas dan padat, buku ini memberikan pengenalan ringkas tentang pemikiran terbaik Machiavelli yang boleh didapati hari ini.