Agama & hegemoni negara siapa yang mencilok agama? - Benz Ali 1988- (Gerakbudaya Enterprise, 2016)
Ini adalah kumpulan tulisan Benz Ali yang pernah tersiar di Projek Dialog, nota-nota di Facebook, yang diedit semula, dan diperkembangkan semula wawasannya