Praktis analisis wacana - Idris Aman; Kamila Ghazali (Penerbit Universiti Malaya, 2016)
[Buku ini] adalah sebahagian usaha memahami dan menghuraikan bagaimana wacana berfungsi dan digembleng oleh manusia dalam bertindak dan representasi terhadap dunia dalam beberapa urusan kehidupan.