Santun berbahasa - Awang Sariyan (Siri kesantunan bahasa, 2007)
Buku ini disusun dengan berlatarkan semangat untuk membantu kerajaan mengisi Kempen Budi Bahasa dan Nilai Murni, dengan penekanan khusus pada aspek kesantunan bahasa yang dibincangkan dalam buku ini berasaskan konsep yang luas.