Projek diet - Rose Harissa; Amy Maisarah (Penerbitan Kaki Novel Sdn Bhd, 2015)
Misi Syuhada bagi menguruskan badan: Minum jus lemon hingga terlebih dos Berlagak seperti anak orang kaya dengan menggunakan mesin senanam secara percuma Menahan makan walalupun makanan yang lazat terhidang di depan mana Menyoal siasat makcik kantin mengenai tahap kolesterol setian hidangan