Yang diselindung Samudera - Nor Azida Ishak; Ted Mahsun; Fadli al-Akiti (Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd., 2017)
"Dia hanya melihat tulisan kuno itu sekilas. Kalau hendak dihitung, rasanya tidak mencecah lima saat pun pemerhatiannya. Namun, Ken Teo tidak boleh langsung melupakan tulisan itu. Memorinya terpahat kukuh, seperti ia sudah azali sebati dengan dirinya."