Dunia hanyalah pentas - Muhtadi Mahsun (Utusan Publications & Distributors Sdn. Bhd., 2017)
"Komputer di hadapan mereka masih terpasang, cahaya dari skrin menyorot mayat-mayat tersebut. Setiap mayat memakai sejenis alat ganjil di atas kepala mereka, seperti sebuah topi keledar tetapi diperbuat daripada komponen elektronik yang dibentuk dan disusun dalam konfigurasi kubah atau separa sfera." Inilah kisah seorang banduan bernama Aliff Yahaya yang dibawa keluar penjara untuk menyiasat kematian tiga orang pelajar SMK Gunung Rapat. Bersama Ketua Inspektor Kathleen Gillian DeCruz dengan pasukan elitnya, Datawan Unit 12, mereka bersama-sama menyiasat untuk merungkai misteri di sebalik kematian pelajar-pelajar itu menggunakan kecanggihan teknologi dan kepintaran daya akal