Boneka - Abdul Rahim Awang (Creative Enterprise Sdn.Bhd, 1993)
Kerana pengalaman hidupnya pada masa lalu, Amier Razif mengenepikan perasaan dan mengutamakan pertimbangan dalam mengendalikan semua tindakan. Kehadiran Intan Suhana mengajarnya mengadunkan perasaan dan pertimbangan. Namun, dia dilanda kesangsian apabila keputusannya dipersoalkan, terutama ketika kesahihan pernikahannya dengan Intan Suhana dipertikaikan