Permata budi karya sumbangsih sempena persaraan Profesor Datin Paduka Datuk Dr. Ramlah Adam - Arbaʼiyah Mohd. Noor; Abu Hanifah Haris; Ramlah Adam (Penerbit Universiti Malaya, 2016)
On festschrift of Profesor Datin Paduka Datuk Dr. Ramlah Adam.