Ustaz traveller - Hamizul Abdul Hamid 1974- (Grupbuku Karangkraf, 2018)
a, ini bukan sebuah travelog biasa. Saya sudah menjelajahi Pulau Jawa dan Pulau Sumatera. Mungkin orang Indonesia sendiri tidak melakukannya. Sepanjang pengembaraan itu, banyak perkara yang mahu saya kongsikan