Soalan maut untuk ustaz - Ahmad Fedtri Yahya 1981-; Shahrizan Daud At-Turabi (PTS Milenia Sdn.Bhd, 2014)
Buku inspirasi membakar jiwa ini yang bertajuk Soalan Maut untuk Ustaz adalah sebuah buku gabungan Shahrizan Daud At-Turabi dan Ahmad Fedtri Yahya (TV3). Mereka berdua berkongsi pelbagai isu bagi menjawab soalan-soalan yang pedas lagi panas