Motivasi alihan pelajar - Tengku Asmadi Tengku Mohamad (PTS Millennia Sdn.Bhd, 2015)
Mengapa ada pelajar lebih Berjaya berbanding pelajar yang lain? Apakah yang bermain dalam fikiran mereka? Bagaimana mereka mengatur kehidupan? Bagaimana pulak mereka mengatasi masalah harian? Adakah kejayaan itu milik mereka yang mempunyai tahap IQ yang tinggi sahaja? Bagaimana ada pelajar yang Berjaya mendapatkan 17A dalam peperiksaan? Adakah semua ini suatu kebetulan ataupun memang wujud jalan penyelesaiannya? Buku ini ditulis bagi menjawab pelbagai persoalan yang membelenggu diri pelajar