Suami gay isteri mak nyah nafsu songsang terlaknat - Mohd. Khairul Anwar Ismail (PTS Publishing House Sendirian Berhad, 2015)
Buku ini mengisahkan tentang LGBT, iaitu kumpulan hak asasi manusia yang memperjuangkan kebebasan gender dan seksualiti dan membongkar agenda-agenda mereka, bahaya dan implikasi tuntutan mereka, dan cara penyelesaian konflik menurut perspektif Islam dan perundangan