Tak kenal, maka tak cinta - Hasrizal Abdul Jamil 1975- (PTS Pop Sdn. Bhd, 2014)
Buat peminat saifulislam.com, ini adalah TOP-UP dan BONUS buat anda. Saya menjangkakan lima tahun dari sekarang, karya kreatif sebegini akan menjadi ikutan para pendakwah di Malaysia. Jika anda masih berfikir-fikir sama ada untuk memilikinya atau tidak, usah tunggu lama-lama, saya cadang anda PUTUSkan segera untuk memilikinya