Membina aspirasi melaksana transformasi koleksi ucapan Perdana Menteri, 2014 - Mohd. Najib Tun Haji Abd. Razak Dato' Seri 1953-; Ku Noor Azian Ku Azizan (Jabatan Penerangan Malaysia, 2015)
Collection of speeches of the Prime Minister, Dato' Seri Mohd. Najib Tun Haji Abd. Razak.