Perkhidmatan kaunseling ketenteraan - Mohd. Juraimy Kadir 1962-; Ahmad Azan Ridzuan 1961-2020 (Penerbit UPNM, 2015)
[Buku ini] membicarakan tentang mengaplikasikan kemahiran kaunseling dalam organisasi ketenteraan. Panduan dan kemahiran yang dipaparkan ini diambil dari pelbagai sumber seperti kajian ilmiah, kajian-kajian kes kaunseling, pemerhatian, pengalaman penulis sebagai kaunselor berdaftar, jurulatih pusat latihan dan rujukan dari buku-buku.