Bio-bibliografi penyumbang koleksi perseorangan Perpustakaan USIM - Azlina Othman; Lukman Anwar Arifin; Siti Zaharah Mohammad Rohi; Sharifah Nazirah Syed Omar; Marzuki Ismail; Siti Maisarah Shaiful Anuar (Perpustakaan USIM, 2015)
[Buku ini] dihasilkan sebagai tanda penghargaan dan terima kasih kepada tujuh penyumbang pertama bahan Koleksi Perseorangan di Perpustakaan Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).