Dayak women in the house Senator Dato' Sri Doris Sophia Anak Brodie
Kandungan buku ini mengandungi pelbagai rentetan kisah Senator Dato' Sri Doris Sophia Anak Brodie sepanjang menjawat jawatan sebagai Ahli Dewan Negara dan Timbalan Yang Dipertua Dewan Negara