Penyelidkan dakwah zakat - Razali Md. Jani; Razali Md. Jani; Muhsin Nor Paizin; Muhsin Nor Paizin (Siri penyelidikan, 2016)
Buku ini mengandungi dua hasil kajian yang pertama bertajuk " Kajiselidik keberkesanan kempen media dalam penggalakan pembayaran zakat" yang dilakukan oleh agensi Merdeka Centre For Opinion Research. Kajian kedua berjudul "Kajian penelitian faktor-faktor motivasi pembayaran zakat di kalangan profesional (kolar putih) di Wilayah Persekutuan" dibuat oleh kumpulan penyelidik Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)