Untuk kamu berfikir kebenaran kalamullah dan kajian saintifik - Idham Jaafar 1986- (Karya Bestari, 2016)
Karya ini akan mengubah cara berfikir untuk melihat keagungan ciptaan ALLAH SWT. Secara tidak langsung ia membuktikan keagungan kitab suci al-Quran.