Hakikat jin kawan atau lawan - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Pustaka Cahaya Kasturi Sdn Bhd, 2014)
Buku ini akan membicarakan secara fiqh dan hukum sahaja tanpa membabitkan isu rawatan. Semoga dengan kemunculan buku ini dapat memberi kefahaman kepada orang ramai dan masyarakat untuk mengenali hakikat jin.