Dari Malaya ke Himalaya - Mohamad Jafri Ahmad (Mohamad Jafri Ahmad, 2016)
Travelog ini membawa anda kepada pengalaman empat anak muda yang menjelajah pergunungan Annapurna di Banjaran Himalaya, Nepal. Mereka berjaya menamatkan pendakian walaupun berhadapan dengan salji tebal, suhu yang sangat sejuk, cuaca yang tidak menentu serta ancaman runtuhan salji.