PENGURUSAN SUMBER MANUSIA : CABARAN PEKERJAAN PADA MASA HADAPAN - Mohd. Nasir Selamat; Mohd. Nasir Selamat; Rogis Baker; Rogis Baker; Amar Hisham Jaaffar; Amar Hisham Jaaffar (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2021)
On future trends and challenges in human resource management in Malaysia; collection of articles