Politik dalam perspektif pemikiran falsafah dan teori - Miller, David (David Leslie); Siedentop, Larry; A. Rahim Abdullah (Dewan Bahasa dan Pustaka, 1994)
Buku ini memaparkan tautan antara teori politik, analisis falsafah politik dan ilmu-ilmu sosial