SARJANA ke PEMIKIR SOSIAL : SUATU LONJAKAN AKADEMIK - Mohd. Izani Mohd. Zain; Muhammad Abd Hadi Bunyamin; Akmar Hayati Ahmad Ghazali
Penerbitan buku ini bertitik tolak daripada iltizam untuk mengangkat peranan sebenar kumpulan sarjana di Institusi Pendidikan Tinggi (IPT) sebagai pemikir sosial yang dapat membumi, iaitu memberi impak kepada pembangunan negara dan kesejahteraan masyarakat