JANJI IZEKIEL - Aisyahros (Manes Wordworks, 2025)
Misi Bona Fide membawa Aisya Hurairah ke sebuah persidangan antarabangsa di Itali. Delegasi mereka disabotaj. Aisya diculik dan dikurung bersama Megat Izekiel Li, lelaki berwajah beku. Sungguh, dia tak menyangka akan terjebak dalam situasi sebahaya ini! Demi sebuah janji, sepenuh kepercayaan Aisya berikan kepada Izekiel. Namun satu demi satu tragedi berdarah datang menguji. Akhirnya, Aisya dikhianati dan ditinggalkan begitu sahaja. Setahun berlalu. Namun Aisya terus dihantui pengkhianatan lelaki itu. Perlahan-lahan, dia cuba membina hidupnya semula. Sehinggalah Izekiel muncul kembali. Dan bahaya itu masih mengekori. Ada syaitan bertopengkan manusia yang kembali mengancam dan Aisya menjadi sasaran. Cukup kuatkah Aisya untuk menghadapinya kali ini? Tertunaikah janji Izekiel untuk melindungi Aisya meski nyawa jadi galang gantinya?