Takluki Dia - Asunnaraa (Manes Wordworks, 2022)
Cinta pandang pertama? Perigi mencari timba? Semuanya, Arfabella redah sahaja. Dia nekad menjalankan misi memikat hati Falliq Dhaffa. Benarkah si dia – lelaki dingin yang hatinya kebal tika berdepan dengan gadis manja seperti Arfabella? Hmmm... bohonglah andai Falliq Dhaffa tidak tercuit dengan tingkah laku selamba Arfabella! Lalu, tiga syarat diberi andai benar Arfabella mahukan dirinya sebagai suami. ✓ Rule number one, kurangkan cemburu dan lebihkan kepercayaan. ✓ Rule number two, memaafkan dan dimaafkan. ✓ Rule number three, memberi dan menerima. Pada saat Falliq Dhaffa menyerah untuk meraih kepercayaan Arfabella, ikatan mereka benar-benar diuji. Tiada lagi Arfabella yang sarat dengan cinta. Yang ada, hanyalah luka dan derita! Andai suatu hari nanti tangan itu kembali menghulur, masih adakah tangan yang menyambutnya? Akan adakah tangan yang bakal menggenggam, tangan yang bakal menarik; dan tangan yang bakal bertaut kembali untuk selamanya?