Di Bawah Langit biru - Broleecomel (Manes Wordworks, 2022)
Bagi Mikaeyl, mencintai diri sendiri merupakan tugas terberat dalam hidupnya. Namun tragedi yang membekas parut di jiwa dan tak pernah-pernah sembuh itu, membuat Mikaeyl Lee sentiasa melihat dirinya serba kekurangan. Pertemuan dengan Aireen Aniesha, merubah segala-galanya. Hadirnya gadis yang punya senyuman manis itu menenteramkan jiwanya. Bersama Aniesha, Mikaeyl berasa lebih hidup dan teruja untuk menghadapi hari-hari baharu. Di bawah langit biru, Mikaeyl berjanji untuk berdamai dengan dirinya sendiri. Namun, luka di hati Mikaeyl kembali berdarah dan membawa warna gelap ke langit mereka. Saat Mikaeyl benar-benar jatuh ke sudut paling bawah dalam hidupnya, dapatkah dia bangkit semula untuk menikmati indahnya langit yang biru itu lagi?