BLOOD BROTHERS : BARA NAGA - Abhilash Chandra; Syafiq Yusof (WhiteCoat Group Sdn Bhd, 2025)
Blood Brothers: Bara Naga mengisahkan tentang ARIFF, seorang pengawal peribadi yang setia - dituduh belot terhadap keluarga Naga yang selama ini menjaganya. Dalam usaha membuktikan dirinya tidak bersalah, Ariff terpaksa mencari bantuan abang kandungnya yang telah lama terpisah, JAKI. Namun, setiap langkah Ariff dibayangi bahaya. Dia kini menjadi sasaran utama GHAZ, ketua pasukan pengawal peribadi elit—dan sahabat seperjuangan yang dahulunya bersumpah setia sebagai Blood Brothers. Antara peluru dan pengkhianatan, Ariff terperangkap dalam dilema yang menguji erti sebenar kesetiaan. Mampukah Ariff menyalakan kembali bara yang hampir padam atau terus tenggelam dalam api dendam?