AKU DI BELAKANGMU - Abstrakim (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2023)
Si pembaca menemui sebuah buku yang menenggelamkan waktunya ke dalam 15 hikayat seram dan misteri yang penuh dengan kejutan. Tanpa si pembaca sedar, dia sedang diperhatikan. Dari mana? Ada pada tajuknya. Oleh siapa? Habiskan dulu membaca. Cuma satu pesanan sebelum terlupa, jangan baca buku ini dalam gelap. Khuatir...