Langit Yang Memisahkan Kita - Fiy Suri (Rumaa Books, 2025)
Sejak kecil, walaupun Sky seorang yang socially anxious dan pekak, dia tidak pernah menganggap perkara itu sebagai suatu halangan. Cita-cita Sky lebih tinggi daripada langit! Namun setelah pemergian satu-satunya orang yang dirasakan memahami diri, Sky tidak lagi merasakan suaranya didengari. Langitnya bertukar gelap. Sejak itu, dia lebih selesa bersendirian lalu melupakan impian yang disimpan. Orang bukan faham pun apa yang aku cakap. Kehadiran Qid yang turut mengalami kehilangan menyakitkan — telah mengubah perspektif Sky. Qid tetap mengejar impian, walau terpaksa berhadapan memori pahit yang selalu hadir. Seperti mentari yang muncul selepas hujan, Sky meraih kekuatan daripada Qid. Namun, beranikah Sky memberi peluang kepada dirinya untuk mencuba sekali lagi, meski masa depannya kelihatan menakutkan?