Kau Tak Sayang Aku Ke? - Kamalia (Rumaa Books, 2025)
Hidup Moon - seorang influencer dan model popular - penuh glamor. Hanya satu yang dia tiada; cinta. Apabila Joe, lelaki bermulut manis muncul dalam hidupnya, Moon terus jatuh hati. Bagi Moon, Joe itulah cinta sejati yang dicari-carinya selama ini. Namun, hati Moon retak seribu kala cintanya putus di tengah jalan. Dengan jiwa yang lara, Moon membawa diri pulang ke kampung halaman. Tanpa disangka, ada kejutan lain pula yang diterima Moon di sana. Rupanya, Odah sahabat lamanya turut menyukai lelaki yang sama! Cinta datang dan pergi, tetapi persahabatan yang jujur akan setia di sisi. Namun, Moon tetap ragu-ragu; adakah dia patut memperbaiki cinta yang penuh janji, atau jujur mempertahankan persahabatan walau menyakitkan?