Yang Paling Patah antara Kita - Ainul Farihah (JIWA sebuah imprin oleh JT Publishing House Sdn Bhd, 2025)
"Kau okey?" Ringkas. Tetapi paling susah nak jawab. Walau yang tanya itu sahabat yang paling rapat. Walau yang tanya itu ahli keluarga sekalipun. Susah tatkala sebenarnya kita mahu menjawab, "tak", tetapi hati sendiri tak pasti apa yang akan jadi lepas itu. Takut hilang kawan. Takut kena marah. "Kau okey tak ni?" Dia hanya senyum segaris. Macam biasa. --- Yang Paling Patah Antara Kita merupakan novel terkini Ainulfarihah yang sudah menulis sejak 10 tahun lalu. Novel ini merupakan novel pertama beliau bersama JIWA.