NUN : KEMBALIKAN DIA SEMULA - Saku Zan (JIWA sebuah imprin oleh JT Publishing House Sdn Bhd, 2024)
Sebuah novel sains fiksyen dengan projek klon yang sarat dengan mesej kekeluargaan, isu pergolakan rumah tangga, pengkhianatan, pergelutan kuasa dan kehilangan tidak tergantikan.