May : Terpasung di Lorong Waktu - Rozanna (JIWA sebuah imprin oleh JT Publishing House Sdn Bhd, 2023)
Jika kita boleh kembali ke masa lalu, mengubah hal-hal dahulu, membaiki kesilapan yang telah berlaku, lantas untuk apa kita risau akan masa hadapan? Bujang – berjuang untuk memiliki cinta hati tanpa mempedulikan kata-kata orang di sekeliling, namun tewas mengatasi perasaan dilemanya dan menjadikan dia seorang pengecut. Adli – begitulah hal-hal yang selalu mengganggu dirinya – menjadikan dia seorang perindu akan masa lalu dan dibelenggu seribu penyesalan. Namun, kehadiran “jam” yang misteri telah mengubah segala-galanya. May – Terpasung di Lorong Waktu merupakan sebuah novel time travel – melompat dari tahun 2019 ke tahun penuh tragedi, 1969. Novel sulung penulis ini dikarang beliau pada tahun 2006 ketika berusia 15 tahun.