ADVENCER : Si Peniup Ney - Faisal Tehrani (JIWA sebuah imprin oleh JT Publishing House Sdn Bhd, 2025)
Sulaiman Hilmi, seorang remaja bermata biru hijau berbalam, diundang untuk mengetuai pengembaraan 40 remaja menuju negeri Fantasia, di mana rakyatnya kecanduan menghirup hedonisme yang merosakkan Tauhid. Misi mereka adalah untuk meleburkan fahaman yang memesongkan dan menegakkan kebenaran di bumi itu, namun mereka hanya dibenarkan masuk dengan syarat tidak boleh menyentuh ideologi kepercayaan yang sudah berpasak lama dalam kalangan masyarakat. Berbekalkan ney dan souti sarmad, Sulaiman dan kumpulannya berjuang menghidupkan semula cahaya keimanan di tengah kelalaian. Mampukah kebenaran tertegak di tengah arus kenikmatan yang menyesatkan? Advencer Si Peniup Ney karya Faisal Tehrani, pemenang Hadiah Sastera Kumpulan Utusan, adalah sebuah kisah tentang keberanian, perjuangan, yang sarat dengan hikmah yang pasti menggugah jiwa pembaca.