KHIANAT - Ahmad Erhan (Grup Buku Karangkraf Sdn Bhd, 2025)
Ketika operasi rahsia di sempadan Malaysia–Thailand bertukar menjadi medan pembelotan, seorang anggota komando bertindak kejam membunuh rakan skuadnya sebelum melarikan diri bersama pembekal dadah dari Thailand. Dunia keselamatan gempar. Biro Keselamatan Awam menugaskan Syira untuk menjejak suspek bersama Nisrina, ejen sekuriti biro. Pada masa yang sama, Sarjan Fuad, bekas komander si pengkhianat, mengetuai unit khas Angkatan Tentera Malaysia. Misi: buru, tangkap dan hapuskan. Namun apabila situasi memerlukan Syira dan Fuad bekerjasama, ego dan prinsip bertembung. Gagal bukan pilihan kerana jika suspek terlepas, rahsia ketenteraan dan kredibiliti keselamatan negara akan tercalar. Dalam dunia operasi rahsia, kepercayaan adalah mata wang paling mahal. Dan masa … adalah musuh paling kejam.