SELUBUNG HITAM - Arifful Baqi (Siri gerbang puaka, 2023)
Semenjak Sharul pulang membawa hasil tangkapannya ke rumah, berlaku peristiwa misteri yang menghuru-harakan seluruh keluarganya. Bayangan makhluk sentiasa mengekori untuk membawa perpecahan dan meruntuhkan iman manusia. Fawwaz tekad untuk membongkar misteri itu demi menyelamatkan ahli keluarganya. Pada saat dia hampir berjaya, berlaku pengkhianatan yang tidak terduga dalam kalangan ahli keluarganya sendiri. Makhluk selubung hitam yang menjadi saksi hanya ketawa. Fawwaz perlu segera membuat keputusan walaupun terpaksa mengorbankan nyawanya sendiri.