Azrahel : Si Penjejak Kubur - Abu Huzaifah Bidin (Buku Mahakarya, 2021)
Tahun 2099, dunia kini sedang bergelut dalam perang yang berpanjangan. 95% kematian di bumi ketika ini adalah di medan perang. Jadi dengan beratus-ratus juta mayat yang bergelimpangan di sana, siapa yang perlu menguruskannya? Ketika inilah wujudnya penjejak kubur. Mereka diupah oleh ahli keluarga untuk mencari mayat waris mereka yang terkorban dan membawa mayat waris mereka yang terkorban dan membawa mayat itu pulang. Mereka perlu pergi ke medan perang demi memenuhi permintaan ahli keluarga yang sedang berkabung. Azrahel, seorang penduduk bandar Kersani, merupakan penjejak kubur yang mempunyai pengalaman selama 10 tahun. Dia diupah oleh seorang usahawan bagi mencari suaminya yang terkorban di medan perang. Tapi apa yang ditemui Azrahel mengejutkannya. Sejak itu, segala-galanya berubah. Apakah yang ditemui oleh Azrahel?