Pencari Cincin Sakti - Aliff Mustafa (Buku Mahakarya, 2022)
Alam raya ini sedang menyaksikan fasa perubahan keramat menjelang era pengakhiran akhir zaman. Maka bukan sahaja para khalifah dari semua dunia yang dibangkitkan, malah musuh-musuhnya juga. Ini ialah kisah seorang lelaki yang dikatakan akan memulakan peperangan terbesar yang pernah dunia ghaib saksikan. Ini juga kisah seorang wanita yang melangkaui kematian untuk menyelamatkan nadi cintanya. Dan yang menarik-narik benang kepada segala malapetaka itu ialah satu entiti yang sejak ratusan tahun lagi sudah merencanakan kebangkitannya. Kesudahannya akan menyedarkan mereka tentang hakikat kehancuran yang bakal tiba. Tujuan hidup mereka akan dipersoalkan semula di hadapan musuh yang sedang mara.