KULTUS - Sharaf (Buku Fixi Sdn Bhd, 2025)
Apabila ketua kultus itu duduk di singgahsananya, dewan itu menjadi sunyi sepi. Semua mata terpaku pada susuk tubuhnya. Cahaya malap menyinari wajah pemimpin kultus itu, menampakkan ciri-ciri dan mata tajam yang seolah-olah menyimpan rahsia. Slave Il berdiri sambil membawa tongkat kepala syaitannya. Dia berdekatan dengan satu objek yang ditutupi kain hitam. "Kita akan mulakan upacara pembangkitan Slave I dan pengikut-pengikutnya pada malam ini..." Dia senyum. Suaranya bergema di seluruh ruangan.